2021-05-30 Fyen Rundt 30

Christiansborg
2021-05-30 Fyen Rundt 30

EUX-elektriker med fokus

0
21-årige Mathias Buhl Warming Schmidt fra Fredericia har lige fået anerkendelse med medalje, svendebrev og studenterhue som nyudlært EUX-elektriker fra Fredericia - Jeg er vel en nørdet elektriker, smiler Mathias Buhl Warming Schmidt, der stammer fra Fredericia, hvor han gik på Bakkeskolen i Erritsø. I...

Byrgesen: Fredericia Kommune tabte i går

0
Karsten Byrgesen (D) anerkender gårsdagens voldgiftsafgørelse om bortvisningen af den tidligere kommunaldirektør i Fredericia Kommune. Karsten Byrgesen er godt tilfreds med, at der er kommet en afgørelse, men det er ærgerligt, at der er spildt så mange penge. - Det var, hvad vi kunne forvente. Jeg...

Leder: De ansvarlige må gå

0
I går faldt der endnu en afgørelse i de mange anklager, sager og selve voldgiften mod den tidligere kommunaldirektør. Samme dag valgte de ansvarlige politikere at udtale sig, som om intet var hændt. Men den holder ikke. De må gå og lade nye komme...

Dødsfald Fredericia den 9. august 2022

0
Inga Elisabeth Jensen, Fredericia, 1934-2022

Disney-krydstogtskib er ankommet til Fredericia

0
Det store krydstogtskib, Disney Magic, er ankommet til Fredericia. Ved 8-tiden lagde det til kajs på Esplanaden, som det forlader igen klokken 17:00. I 2019 var Disney Magic forbi Fredericia for første gang, hvor det imponerende skib trak mange fredericianere til Esplanaden. Som afslutning på...