Når det bliver en religion

Siden 1. oktober har jeg forsøgt mig med veganer livet. Faktisk er det gået meget bedre, end jeg havde forventet, der er jo super mange gode alternativer, så det var slet ikke så svært, som jeg havde sat mig op til. At gå ud og spise, blev faktisk endnu lettere… Jeg skulle ikke sidde og læse mig igennem alle de 117 valg der er på et menukort, der er ofte 1-2 forslag på en veganer ret. Kedeligt vil nogle sige, men jeg syntes det var utrolig befriende.

Det der undrede mig i denne udfordring var, at mange der hørte om mit ”projekt”, syntes det var okay, fordi jeg gjorde det, for at se om det kunne hjælpe på mine mavesmerter, ikke som første prioritet for at hjælpe verden. Det var meget tankevækkende, at mange af mine utrolig velfungerende omgangskreds, havde fået nok af alt dette ”red verden” halløj, men de kunne 100% sætte sig ind i, at jeg gjorde det for min egen skyld.

Som Hugo i TV2 spillet engang sagde ”Hvor skal vi hen du”?

Nu skal du ikke forstå det som om, at jeg ikke nød de 72 sommerdage vi havde i år, men jeg bliver altså lidt nervøs for vores efterfølgere. Tænker ikke verden når at riste min røv helt, men fortsætter vi i samme rille, så er der nogle mennesker, der måske får ret i, at dommedag bliver en realitet.

Fortsætter

Ikke nok med at min mave fik det markant bedre, så fik vi også smagt mange nye retter, hvorfor jeg har besluttet, at resten af året, bliver der udforsket med nye retter hver anden uge (børnene mener, de skal have en mulighed for at lege hamster engang imellem)

Min yndlings morgenmad – som også er utrolig let at lave!

Hældes i et lufttæt glas

  • 1 dl havregryn
  • 1 dl yoghurt (anvender Alpro)
  • 1 spsk chiafrø
  • Græskarkerner, så de dækker bunden af glasset
  • Bær efter smag
  • Vand eller fx mandelmælk, så det dækker alle ingredienserne.
  • Røre, røre og så ind i køleskabet natten over.

Velbekomme.

Off season

 Kl. CA. 15.35 søndag d. 28. oktober skulle min off season gerne ringe ind!! Og jeg GLÆDER mig. Det er nemlig i dag jeg skal løbe min forhåbentlig hurtigste halvmarathon til dato! Tidligere har jeg løbet på 1.37.52. Hepper på medvind hele vejen rundt, så jeg kan slå tiden med måske 1 minut!! Er du omkring Vejle Ådal, så kom endelig ud og hep.

Send gerne god karma.

Spar på plastposerne og spis lokale grøntsager

er ordene fra mig i dag

Mette Bjeld

www.bjeld.dk

Annonce