Fredericias borgmester Steen Wrist (S) ønsker sin byrådskollega, Susanne Eilersen, stort tillykke med pladsen i Folketinget.

Tidligere i dag blev Kristian Thulesen Dahl præsenteret som ny havnedirektør i Aalborg, hvilket betyder, at han udtræder af Folketinget, og overlader pladsen til Susanne Eilersen, der er valgt i Sydjyllands Storkreds.

– Først og fremmest er jeg glad på Susannes vegne, men jeg er også glad på byens vegne, fordi selvom mig og Susanne Eilersen ikke kommer fra det samme parti, så har vi en række fælles ønsker og for mig, er det fantastisk at have én at række ud til direkte i Fredericia-spørgsmål på Christiansborg, det er har jeg savnet, siger borgmester Steen Wrist, der samtidig har haft et godt samarbejde med Eilersen gennem mange år.

– Jeg bliver da ekstra glad, når det nu er Susanne, som jeg har haft et godt samarbejde med i mange år, og det bliver ikke ringere af, at Susanne er en sej kvinde, siger Steen Wrist og uddyber:

– Susanne er ikke typen, der springer i bådene, når det bliver svært. Hverken da jeg stod som helt ny borgmester, for der stod hun som en stabil og erfaren støtte ved siden af mig, hun springer heller ikke i bådene, når det er svært i hendes parti.

Det er vigtigt for Fredericia med en fra Fredericia på Christiansborg.

– Selvom jeg ikke er enig med DF i flere aspekter, så har jeg stor respekt for en, der ikke stikker halen mellem benene, når det er svært, og der er Susanne et godt eksempel. Hun står ved, den hun er, og det har jeg stor respekt for, siger Wrist og slutter med et smil:

Fredericia har fået en erfaren politiker på tinge, der vil repræsentere Fredericia flot, og så håber jeg naturligvis efter valget, at vi også har en socialdemokrat, der kan repræsentere Fredericia derovre.