I morgen vaccineres borgere +65, der modtager både praktisk bistand og personlig pleje. Det glæder Dansk Folkepartis byrådsmedlem, Inger Nielsen (O).

»Det glæder mig, at Fredericia Kommune får lov at vaccinere lokalt. Det har stor betydning for ældre, socialt udsatte og handicappede i vores samfund. Jeg håber, at mange borgere vil tage imod tilbuddet og blive vaccineret,« siger lokalpolitikeren og fortsætter:

»Samtidig skal vi arbejde for, at Fredericia også får et vaccinationscenter, og det kunne passende placeres i MesseC, som allerede er et testcenter. Der er gode parkeringsforhold, og ikke mindst virkelig god plads, samt flere indgange. Jeg har selv været derude, og jeg må virkelig rose, hvad jeg ser. Det er enkelt, serviceminded og professionelt, så et vaccinationscenter i de store omgivelser vil være oplagt.«

AVISEN er til stede i morgen, når de første borgere +65 vaccineres på Plejehjemmet Othellos dagcenter. ■

Følg
Notikation om
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Jonna
Jonna
1 måned siden

Rigtig god idé/forslag med vaccinationer I messe hallen 😊

Ove Nygaard
Ove Nygaard
1 måned siden

Det glæder også mig, at der bliver et vaccinationscenter i Messe C. Jeg “formastede mig jo” til at skrive et læserbrev i Fredericia Dagblad, hvor jeg kritiserede, at vi fredericianerne skulle til “et nærtliggende vaccinationscenter i enten Vejle eller Kolding”, hvilket fremgik af en udtalelse fra koncerndirektør for voksen- og ældreområdet Yelva Bjørnholt Jensen den 7. januar. Så trods alt også tak til byrådsmedlemmet fru Inger Nielsen, DF, for, at hun også gik ind i denne sag, da hun blev opmærksom på problemet, for det skader jo aldrig, at så mange som muligt bakker op. I første omgang var der forresten nogle, som gik i rette med mig over, at jeg rejste spørgsmålet, men sådan noget må man regne med, når man vover at ytre sig.