Christian Eriksen har for første gang siden sit hjertestop den 12. juni 2021 givet et interview. Det sker til DR, hvor han fortæller, at hans mål er at komme med til VM senere på året.

Eriksen har lagt en lille del af interviewet med DR op på Twitter, og i det fortæller han, at han har det godt og ser fremad.

– Mit mål er, at jeg skal til VM. Det har ligesom været det mindset, der har været hele tiden. Det er et mål og en drøm, og hvis det hele går, som det skal, håber jeg selvfølgelig… Om man bliver udtaget, og om man kan spille fodbold, er noget helt andet, men tanken og drømmen om, at man kan komme tilbage, og jeg kan komme tilbage, siger Christian Eriksen.

Fra på torsdag kan man se dokumentaren “Christian Eriksen – min historie” på DRTV, og den vises også lørdag klokken 21:00 på DR1.