Dansk Folkepartis byrådsmedlem, Susanne Eilersen, finder det rimeligt, at Kristian Thulesen Dahl nu åbner for en debat om sit formandsskab. Susanne Eilersen er klar til at pege på to forskellige.

– Jeg tænker at man bliver nødt til at tænke på Dansk Folkeparti som parti. Det er nu, hvis vi skal have vendt den her skude. Kristian er en rigtig god mand og en dygtig politiker, men han har mistet vælgernes tillid. Derfor har vi brug for nye kræfter i ledelsen i Dansk Folkeparti. Vi har brug for friske og yngre øjne, siger Susanne Eilersen.

– Jeg vil gerne pege på en anden. Både Morten Messerschmidt og Peter Kofod har min støtte. For mig er det op til Morten at bestemme om han selv synes han kan nu, med de ting der også florerer. Ellers er jeg også meget tryg ved Peter Kofod.

Skriv en kommentar