Ny formand skal findes i samarbejde med erhvervslivet, da bureauleder hos Danline, Hans Henrik Albrechtsen, har valgt at trække sig fra Erhvervsforeningens bestyrelse. I den forbindelse har han meddelt, at han stiller sit formandskab i Fredericia Idrætscenters Udviklingsråd 2020 (FICUR) frit, da han finder det vigtigt, at formanden for rådet har tætte relationer til erhvervslivet.

”Jeg glæder mig over, at jeg i sin tid opfordrede stærke erhvervsprofiler til at træde ind i erhvervsforeningens bestyrelse. Som nogen vil vide er Business Fredericia et hjertebarn for mig, som jeg har arbejdet på i en årrække. Jeg glæder mig over, at det er blevet en realitet og over, at de personer, jeg i den forbindelse har bragt i spil i bestyrelsen, har taget ansvar i processen,” udtaler Hans Henrik Albrechtsen.

Hans Henrik Albrechtsen vil fremover koncentrere sig fuldt ud om Danlines fremtid.

Centerdirektør i idrætscentret Bent Bjerre Jørgensen har forståelse for Hans Henrik Albrechtsens beslutning, og han vil i den kommende tid gå i samarbejde med erhvervslivet om at finde den rette profil til at overtage posten.

”Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke Hans Henrik for hans store og visionære arbejde for Fredericia Idrætscenter. FICUR blev etableret i januar 2014, og i rådets forholdsvis korte tid har Hans Henrik været en markant procesdriver med et særligt fokus på sundhedsområdets udvikling i Fredericia. Den nye formand vil blive en central person, for udviklingsprojektet er et utroligt spændende og strategisk vigtigt projekt for Fredericia, som erhvervslivet har en stor interesse i lykkes”, udtaler Bent Bjerre Jørgensen.