Frisørbranchen genåbnede den 6. april, og Nicole M. Christiansen fra Zoom by Zoom Fredericia tager os med i kulissen og fortæller om, hvordan tiden har været før genåbningen.

Nicoles personale har fået fri, men vi har lavet en aftale med hende efter åbningstid, hvor hun tager os med bagom nedlukningen af, hvad der er hendes hjertebarn.

– Det har virkelig været en følelsesmæssig rutsjebanetur. Jeg har været alle følelser igennem. Lige fra at tænke, om det kommer til at gå og om nu er det nu og vi giver den gas for så at få at vide, at vi lukker ned igen. Så det har været følesmæssigt meget op og ned. Jeg er typen, der ser positive ting i sådanne situationer, så der er kommet noget godt ud af det også, siger Nicole.

Tiden har været speciel siden nedlukningen. Nicole og personalet har ikke kunnet klippe, farve og style, som de plejer, og i stedet har der været tid til andre ting.

– Jeg har holdt mit personale ved ørene og øvet med dem og vi har holdt os i boblen sammen så vi har kunnet mødes og øvet på øvelseshoveder for at holde os lidt igang. I Zoom by Zoom-kæden har vi et akademi, som er blevet en del af et større firma, der har fået nye produkter. Det er den bæredygtige og innoative serie epiic hair care, som jeg er dykket ned i. I firmaet er der undervisning inden for farve og klipning, hvor jeg er en del af farvedelen. Jeg har derfor brugt meget tid på at oversætte undervisningsmateriale til dansk så vi kan bruge det på landevejene, når vi skal ud at undervise igen. Jeg har siddet mere ved computeren end jeg har brugt mine hænder til håret, men jeg har fået meget ud af det, siger Nicole.

En del har fået coronahår under nedlukningen, og det gjaldt blandt andet vores kulturjournalist Thomas Max Lægaard. I forbindelse med besøget fik hans hår en tur, og undervejs talte Nicole blandt andet om nye tendenser pga. corona og om frisørerne skal afsætte mere tid pr. klipning pga. kundernes hår er blevet længere. Se det TV-indslag her:

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer