I et læserbrev den 9. februar på Fredericiaavisen.dk kommer Kirsten Cordz , Gert Altofte, Anette Hyre Jensen og Pia Mors Laursen med en række udokumenterede påstande om jeg selv og unavngivne medarbejdere i Fredericia Kommune. I læserbrevet påstår de fire, at jeg og andre har indikeret ” at politisk engagement, læserbreve, demonstrationer, samt spørgsmål til byrådet vil kunne skade deres verserende sag på Jobcentret”.

De påstande har intet på sig. Alle sager bliver behandlet ud fra saglige hensyn alene – det gælder også for læserbrevets forfattere. Jeg vil gerne invitere læserbrevets forfattere til at kontakte mig med deres dokumentation, så jeg kan gennemgå materialet og understrege, at de intet har at frygte i forhold til deres grundlovssikrede demokratiske virke.

Mogens Bak Hansen, Vækstdirektør i Fredericia Kommune.