Nadia Brønserud Esmann er startet som privatrådgiver hos Nordfyns Bank i Middelfart. Hun kommer med en baggrund som bankrådgiver gennem 20 år.

Den 42-årige Nadia Brønserud Esmann glæder sig over sit nye job hos Nordfyns Bank, hvor hun bliver en del af rådgiverteamet i Middelfart-afdelingen i Østergade. 

– Jeg er glad for at blive en del af en bank, hvor jeg kan arbejde tæt sammen med mine kolleger. Jeg er glad for en bank, hvor vi arbejder i en mindre afdeling, men med fokus på nærværet. Som rådgiver arbejder jeg med alt indenfor det private bankområde, så det er boligrådgivning, investering, pension, bilkøb og hvad der ellers er indenfor privatkundebehovet, fortæller Nadia Brønserud.

Med 20 år som rådgiver har Nadia Brønserud Esmann set bankverdenen forandre sig, og der er sket meget, fortæller hun.

– Rådgivningen er blevet mere centreret omkring de helt store livsbeslutninger. I gamle dage var det alt fra at hæve penge, lægge et budget, betale regninger og hjælpe med de små ting. Men det er i stor grad digitaliseret. I dag er det mere de store beslutninger som hus, investering, pension og bil, siger Nadia og tilføjer: 

– De fleste øvrige opgaver kan vi servicere via vores digitale løsninger, men når det er sagt, så er jeg meget glad for den private rådgivning. Jeg er meget nærværende i min rådgivning, jeg sætter mig ind i kundernes situation og økonomi, så jeg kan rådgive ud fra en samlet pakke. Sammen med kunden arbejder jeg altid for at finde den bedste løsning til økonomien, behovet og ønskerne. 

Hun begrunder skiftet til Nordfyns Bank med, at hun gerne ville retur til en mindre afdeling igen, som husker fra da hun arbejdede i Strib. 

– Jeg kan lide at være i en mindre afdeling. Det kan noget andet i forhold til 

fællesskabet med kolleger. Det er menneskeligt, at jeg har taget det valg at skifte arbejde. Jeg kendte flere på forhånd hos Nordfyns Bank, tidligere kolleger, der havnede her, så jeg fik lyst til et skifte. Jeg har fået spændende opgaver arbejdsmæssigt og der er gang i Middelfart, siger hun.

Befolkningsvæksten og udviklingen i Middelfart Kommune er med til at motivere hende. 

– Det er da fedt, at det går godt i vores kommune. Jeg bor selv i Strib med mine to børn og min mand, og vi lever i et trygt område, hvor der er gode forhold, skoler, fritidstilbud og et godt liv. Middelfart Kommune er et vækstområde, hvilket betyder, at der bygges og sker noget hele tiden. Der kommer store mængder tilflyttere, hvilket betyder, at der er ekstra meget at lave for os i banken, når der skal regnes og rådgives. Der er gang i boligmarkedet, hvilket jeg synes er meget positivt. Derudover har Middelfart meget at byde på med en fantastisk natur, en dejlig by og et værdifuldt område, hvilket gør mig glad, fortæller Nadia Brønserud Esmann. 

Fritiden bruger Nadia som yogalærer, og samtidig er hun ved at uddanne sig til kropsterapeut.