Kirsten Jespersen er ny erhvervsrådgiver hos Nordfyns Bank i Middelfart. Den 54-årige middelfarter ser frem til at møde bankens kunder og nye kunder, der måtte komme til.

Den 1. april startede Kirsten Jespersen i Nordfyns Bank, Middelfart. Hendes karriere i finansverden går tilbage til 1986.

– Jeg blev oprindelig udlært i Amtssparekassen, hvor jeg var i ti år men stoppede, da børneflokken blev fordoblet med tvillinger. Jeg overvejede andre muligheder i arbejdslivet, men vendte tilbage til bankbranchen i 2004, hvor jeg startede i Vestfyns Bank. Efterfølgende kom jeg til Jyske Bank, hvor jeg var i otte år, og derfra kom jeg til Fynske Bank, hvor jeg var i syv år, fortæller Kirsten, der er glad for at være retur i Middelfart.

– Det er dejligt at være tilbage i Middelfart, hvor jeg også er bosiddende. Det er ti år siden, at jeg har arbejdet her sidst, så det er som at vende hjem efter en meget lang rejse. Her er velkendte kollegaer, systemerne kender jeg, og mange af kunderne kender jeg også. Jeg er også tilbage i det netværk, som jeg tidligere har været en del af.

Kirsten Jespersen skal arbejde med erhverv, og det er et felt, som hun i mange år har fundet og stadig finder både inspirerende og interessant.

– Det er spændende at arbejde med erhverv og bidrage til at udvikle både bestående og nye virksomheder. Jeg er derudover med i bestyrelsen i det nye iværksætterhus i Middelfart, idet det er et område, jeg også interesserer mig meget for. Det er spændende at se nye virksomheder vokse frem og at kunne være en sparringspartner, der kan hjælpe dem videre i den finansielle verden.

– Den første måneds tid har været fantastisk. Det er som at komme hjem, da jeg i forvejen kender de fleste af mine kollegaer, rigtig mange af kunderne og ikke mindst it-systemerne. Herudover bor vi perfekt med lyse lokaler og let adgang til banken.

Privat bor Kirsten sammen med Tonny Møller, der har to børn, imens Kirsten har fire. Børnebørn er der fem af, og flere er nok på vej, fortæller hun med et smil. Når det ikke er familien, der kalder, så er det området omkring Lillebælt og Middelfart by.

– Vi bor tæt på vandet, hvor vi bader både sommer og vinter, standup-padler i de varmere måneder og går mange ture i skoven. Jeg har altid dyrket gymnastik i mange afskygninger, hvor yoga på det seneste også har fået en plads fortæller Kirsten afslutningsvist.