Middelfart Boldklub har skrevet en 1-årig kontrakt med den 19-årige offensivspiller William Akpan, som kommer til Middelfart fra FC Midtjylland.

William Akpan er fra Nigeria, og kom til FC Midtjylland i 2020 fra samarbejdsklubben FC Ebedei. Han er en lynhurtig offensivspiller, som er stærk i både assistspillet og har en fin afslutningsfod.

– Den første kontakt til William var allerede for et par måneder siden. Her aftalte vi et træningsophold efter vores turnering sluttede, og han trænede med den sidste uge inden vi fik på ferie. William leverede en fin prøvetræning, og sammen med William skal vi bruge den kommende periode på at forløse det store potentiale til fulde. William har vist os at han er klar til at være dedikeret og arbejde benhårdt, og vi håber at vi sammen kan flytte William til næste niveau, udtaler sportschef Søren Godskesen

– Min kontrakt med FC Midtjylland udløb 31. december og da jeg fik besked på at den ikke blev forlænget, var min prioritet at blive i Danmark. Jeg er glad for at Middelfart vil give mig chancen i det kommende år, og jeg håber at jeg kan betale tilbage via mine præstationer på banen. Jeg kender kun til klubben via min rådgiver, men jeg fik et godt indtryk under min prøvetræning, hvor mine nye holdkammerater tog rigtig godt imod mig. Jeg glæder mig til at komme tilbage og komme i gang med træningen i Middelfart, udtaler William Akpan.

Kontrakten mellem Middelfart Boldklub og William Akpan, løber frem til 31. december 2022.