Middelfart var bagud 2-1 indtil det 94. minut, men på to mål i slutminutterne blev det hele vendt på hovedet mod Young Boys FD.

Middelfart Stadion dannede rammen om en fantastisk fodboldkamp, hvor hjemmeholdet Middelfart tog imod Young Boys FD. Kampen var vigtig for begge hold, da Middelfart var på førstepladsen og jagter oprykning til 2. division, mens Young Boys havde brug for en sejr for at kunne komme med i oprykningsspillet.

Middelfart kom godt fra start og spillede bolden flot rundt på banen, men de store chancer udeblev. Efter 28 minutters spil var Middelfart tæt på at score, da Jacob Linnet fik en løs bold og skød mod et tomt mål, men bolden blev rettet af og gik ud til hjørnespark.

Efter 42 minutter kom Young Boys stik imod spil og chancer foran, da Sune Balle scorede efter et hjørnespark og bragte gæsterne i front med 1-0. Middelfart fortsatte med at presse på, men det var Young Boys, der gik til pausen med en føring.

Efter pausen fortsatte Middelfart med at presse på og fik udlignet til 1-1 efter en time, da William Akpan fik sparket bolden i mål. Det så ud til, at Middelfart ville tage sejren, men Young Boys fik scoret til 2-1 efter 71 minutter og bragt sig i front igen.

Middelfart gav dog ikke op og pressede på for en udligning. Det lykkedes dem dybt inde i overtiden, da Marcus de Claville scorede på et hjørnespark, og i sekvensen efter scorede indskiftede Lester Hayes III til 3-2, da Middelfart udnyttede en overtalssituation efter en omstilling.

Middelfart vandt dermed kampen og cementerede deres førsteplads i rækken. De øvrige resultater betyder, at Middelfart nu har 16 point ned til Vanløse på tredjepladsen, der ikke giver oprykning. Young Boys FD kommer ikke med i oprykningsspillet og må se frem til en ny sæson i den næstbedste række.