Den 1. november startede 48-årig Jens Christian Jensen Chor i Fynske Banks afdeling i Fredericia. En af hans opgaver bliver at tage godt imod eksisterende kunder og opbygge en ny kundeportefølje ved at være proaktiv, og det er noget af det, som han ser frem til at arbejde med.

At Jens Christian Jensen Chor er endt som bankrådgiver lå ikke i kortene. Han er oprindeligt uddannet indkøber, men efter han kom hjem fra en tur i Kina i 2008 kom tankerne på noget, og valget faldt på at tage en finansbachelor, som han startede på i 2010. I den forbindelse kom Jens i praktik hos Broager Sparekasse.

– Jeg fik efterfølgende job der, og var ansat der et par år, hvorefter Sydbank spurgte om jeg ville til deres Kolding-afdeling. Det sagde jeg ja til, da det er tættere på Middelfart, hvor jeg bor. Siden er det gået slag i slag, og senest har jeg være hos Arbejdernes Landsbank i Fredericia, og så ringede Fynske Bank, hvor jeg er startet nu, siger Jens.

Da Jens blev kontaktet af Fynske Bank var der flere ting, der tiltalte ham ved det job, som han blev stillet i udsigt.

– Vi talte om, hvordan man gør tingene her, og det tiltalte mig. Jeg skal sidde med nye og eksisterende kunder, så det bliver meget med at være proaktiv, og det kan jeg godt lide, siger Jens og uddyber, hvordan man er proaktiv i en banksammenhæng:

– Hvis man vil have nye kunder, skal man ud at møde dem. Det kan man på eksempelvis messer, og i Fynske Bank har vi den mulighed, at vi er sponsor hos FC Fredericia og FHK, og det kan jeg bruge til noget i forhold til netværket til deres kampe. Da jeg startede hos Broager, var det på samme måde med, at jeg skulle bygge min egen portefølje op, og det glæder jeg mig til, siger han.

En anden ting, som Jens Chor, fremhæver ved Fynske Bank er måden banken er ejet på.

– Ejerforholdene gør det mere nærværende med fonden, og det må alt andet lige være sjovere for kunden, når der er renter og andre ting, at det så ender med at gå ud til en lokal forening, der får en donation af vores fond, siger Jens.

Jens ser også frem til at møde de lokale foreninger i forbindelse med Fynske Banks fond. Det falder ham naturligt ind, da han er meget sportsinteresseret.

– Jeg har været fodboldtræner i 25 år, og har været rundt omkring i foreningslivet, hvor jeg har spillet badminton og floorball. Det blev dog sat lidt på stand-by, da jeg blev kørt ned på min cykel, og derudover spiller mine sønner fodbold og basketball, slutter Jens Chor.