Annonce

Anniliva Høyer er nyuddannet holistisk energiterapeut. Et liv på scenen som musicalperformer til et liv, hvor hun hjælper andre med at finde roen i livet, var hvad der skulle til for, at hun selv fandt ind til sit eget indre.

Anniliva Høyer har indrettet egen klinik på Ingemannvejs 3 i Fredericia. Her forkæler hun sine klienter med et stort nærvær, the og samtale. Men det er noget af en rejse, som hun har været på.

– Jeg kunne ikke lade være. For mig handler det om at få lov til selv at kunne bestemme; at være til rådighed for mine børn, min mand og livet generelt, så det at kaste sig ud i noget er meget nyt. Det er lidt som en rutschetur. Det kilder i maven, men der er meget ild på det. Det er det her, jeg brænder for, fortæller Anniliva.

Hendes forretning er opstået i en tid, hvor mange mennesker efterspørger svar på livet og kroppens sprog, og det kan hun hjælpe med.

– Jeg er nyuddannet holistisk energiterapeut og mentor, og mentor har måske en dårlig klang, men det handler om, at når en klient kommer til mig har de svært ved at mærke deres indre. Nogle går til en psykolog for at få hjælp til deres indre, andre går til en kiropraktor for at få hjælp med noget fysisk. Hos mig kommer klienterne som eksperter i sig selv. De får ro på deres nervesystem, og de føler, at de kan svare ærligt på spørgsmålet om, hvordan de har det. Men når de får slukket for hjernen, kan de komme til at mærke et andet sted i kroppen, der måske giver nogle andre svar, siger hun og tilføjer:

– Jeg oplever nogle gange, at når en klient ligger på briksen, mærker de, at de har ondt i skulderen pludseligt, og heraf opstår en samtale, hvor klienten svarer, at han eller hun føler sig fastlåst, derfra kommer vi en hel del dybere. Det er så skidespændende. Jeg tror virkelig på, at kroppen fortæller mere end, hvad vi er vant til. Vi er vant til at løse det hele fra hjernen. Når vi træffer beslutninger, forsøger vi at regne det hele ud. Derfor er det spændende, når jeg har klienter, at der opstår de transformationer, der fortæller et andet sprog. Det er mega spændende.

Annonce

Mange var i første omgang nysgerrige på, hvad holistisk energiterapi er, men klienterne kommer også med gode referencer fra klienter og instagram.

– Mine klienter er nysgerrige på, hvad holistisk energiterapi er, men typisk er der også klienter, der kommer fordi, de har hørt godt om det fra andre. Det er ofte folk med stress, der har svært ved at mærke deres indre side. Det kan være, at de har ondt. Det kan være et miks af forskellige behandlingsmetoder, jeg så tilbyder. Jeg kan en række tekniker fra andre videnskaber. Jeg behandler energi med energi. En klient får en unik behandling. Den er aldrig ens. Jeg tager udgangspunkt i personen, og hvordan denne har haft det siden sidst. Nogen har haft det skidt, andre godt. Den sidste type skal forkæles måske. Men begge går herfra med ro og og mere energi, fortæller Anniliva Høyer.

Anniliva Høyer gik fra et liv på scenen som musicalperformer, og det liv var godt, spændende og noget hun ville, men hun var kørt træt i det hele.

– Da jeg startede for et år siden, kom jeg selv fra en baggrund med stress og depression. Jeg manglede nogen, der kunne fikse mig. Jeg var også til psykolog og fik hjælp til min krop. At jeg nu er gået denne vej, har set på nogle skyggesider fra min egen fortid, og har fundet min egen kerne, får mig til at tænke; at der var “du”. Når man er stresset, er det tit fordi, man er blevet sat i en kasse. Man skal ud at arbejde 37 timer for at have succes, men hvordan har man det egentligt. Hvordan har jeg det, altså at sætte ord på, hvordan man har det. Nu kan jeg eksempelvis være der for andre, fordi jeg selv har det godt. Det har været sådan en livstransformation, siger hun.

Slut med hamsterhjulet

I dag drømmer Anniliva Høyer om at kunne leve af sin forretning, fordi hun nyder at kunne hjælpe klienterne til et bedre og mindre stressfyldt liv gennem samtale. Her kan vi tilføje, at Anniliva Høyer altid servere lækker the med urter, giver et fodbad med lavendel og god tid til samtale, visualiseringer og nærvær.

– Jeg håber på at kunne leve af min forretning på sigt. Jeg nyder at være hernede og nusse. At være der for mine klienter, og ja det er tit kvinder, men her kommer også mænd. De bliver hørt, spejlet i det de tænker, de føler. Det er sjældent, at folk har sådanne relationer, hvor man føler sig tryg og kan være helt åbent. Jeg skal leve af det og selv bestemme, fordi livet er for kort. Jeg kan ikke hamsterhjulet, det gør mig ikke noget godt, så at få lov at være hernede, være i min egen boble og dele ud herfra, det er simpelthen så lækkert.

Læs mere om Anniliva Høyers forretning her

Annonce