Frederik Studsgaard var solgt, da en lokal tatovør præsenterede ham for en Wafabike. Frederik endte sammen med sin svigerfar med at investere i et partnerskab med den svenske cykelproducent. 

– En lokal tatovør havde en Wafabike. Jeg mødte ham tilfældigt, og jeg var virkelig imponeret over cyklen. Jeg endte med at købe en selv, og da jeg senere ville købe reservedele, så jeg på deres hjemmeside, at de søgte en dansk partner. Min svigerfar og jeg synes, at det kunne blive mega sjovt, og vi endte med at have en aftale og nogle cykler med hjem fra Sverige. Vi åbnede herefter et showroom på Vejlevej 48 i Fredericia. 

– I forhold til cyklen, så faldt jeg for “fatbike-udtrykket”, samt det at cyklen er el-drevet. Den kunne hjælpe en lidt og havde samtidig et cool udtryk, der udstråler en retro coolness. Det er en motorcykel uden at være det, den er unik. Det var selve retrostilen og samtidig et produkt, jeg kunne stå inde for, der gjorde udslaget. 

Man kan ikke bare købe cyklerne i andre butikker. Det er et brand, der passer på sit brand. Der er ingen mellemled, og det er kun Frederik og co., man går til, hvis man skal have service. Brandet lever i den ånd, og forsvinder ikke bare i mængden. 

– En af de detaljer ud over designet, som jeg virkelig er glad for, er batteriet der følger med en Wafabike. Kapaciteten er udnyttet godt, og man kan køre 30-70 km på det ene batteri med en større motor og helt op til 120 km på de mindre motorer. Samtidig giver batteriet lidt mere juice, end normale el-cykel-batterier. Det giver en ekstra hjælp, når man accelerer

Wafabike har åbnet et showroom i C-Byen, Kanalbyen i Fredericia, og det passer virksomheden godt som suplement til Vejlevej. 

– Vi har fået en god placering ved molen, og vi passer godt ind. Man ønsker et outdoormiljø og gerne med en smule kreativitet bag. Det kan vi levere, og jeg synes også, at Wafabikes passer perfekt ind i indtrykket hernede. Det har været en drøm at få en container som showroom. Den har samtidig et værkstedsudtryk, hvilket jeg godt kan lide.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer