Middelfart Boldklub formår at holde fast i deres imponerende andenplads i 2. division efter en flot 3-1-sejr på udebane mod AB lørdag eftermiddag.

I den seneste runde lykkedes det Middelfart at tage andenpladsen, da Aarhus Fremad led et nederlag til Fremad Amager, samtidig med at middelfarterne sikrede sig en sejr over Skive. Dermed gik holdet ind til weekendens opgør med et klart mål om at fastholde positionen i topstriden.

Kampen mod AB startede jævnbyrdigt, men efter 22 minutter ændrede betingelserne sig dramatisk. AB’s keeper, Markus Bobjerg, modtog et direkte rødt kort efter at have kaldt Middelfarts Jacob Linnet en svans flere gange under et hjørnespark. Denne uheldige episode efterlod AB i undertal, og Middelfart udnyttede straks situationen til at tage kontrol over kampen.

Første halvleg nærmede sig sin afslutning, da Jonas Villemoes fandt netmaskerne og sendte Middelfart i front med 1-0, hvilket gav dem et solidt udgangspunkt for anden halvleg.

I anden halvleg fortsatte Middelfart med at lægge pres på de decimerede værter, og efter 78 minutter fordoblede Malthe Boesen føringen med et velplaceret mål. Sejren blev yderligere cementeret i det 87. minut, da indskiftede Oscar Obel scorede til 3-0 og lukkede kampen for alvor.

Selvom AB’s Yushi Yamaya fik reduceret til 3-1 i kampens overtid, ændrede det ikke på, at Middelfart kunne tage alle tre point med hjem og dermed sikre sig deres andenplads i rækken.