I en overraskende udvikling blev Vejle Boldklub tirsdag aften slået ud af Oddset Pokalen efter en nervepirrende straffesparkskonkurrence mod 3. divisionsklubben Brønshøj.

Kampen fik en dramatisk start, da Brønshøjs Aga udnyttede en fejl i Vejle-forsvaret efter blot to minutter og sendte bolden i nettet til 1-0. Vejle forsøgte ihærdigt at få overtaget, men hjemmeholdet formåede at holde dem fra at score i resten af første halvleg.

Omkring 15 minutter inde i anden halvleg lykkedes det Vejle at udligne. Efter et godt opspil sendte Kirkegaard bolden på tværs til Dimitrios Emmanoulidis, som sikkert scorede til 1-1. Denne stilling holdt resten af den ordinære spilletid samt den forlængede tid, og kampen måtte derfor afgøres på straffespark.

Straffesparkskonkurrencen bød på stor spænding. Begge hold scorede på deres første spark, men så missede Vejles Elvinus, og Brønshøj brændte kort efter. Seks efterfølgende scoringer – tre til hvert hold – holdt spændingen på kogepunktet. Da det blev Lasse Fløs tur for Vejle, skød han forbi målet, og Brønshøj kunne dermed afgøre kampen til stor jubel blandt tilskuerne.