Danmark rejste sig efter nederlaget i forlænget spilletid mod Norge, da det blev til en sejr på 28-27 i bronzekampen mod Sverige.

Fra start var det et toptændt dansk mandskab, der spillede bronzekampen i Jyske Bank Boxen, og tilskuerne kunne se danskerne være i front med 5-1.

Sverige åd sig dog ind kampen og fik reduceret til 9-8 inden, at Danmark igen strammede grebet og gik til pause foran 18-15.

Midtvejs i anden halvleg førte Danmark 23-20, men alligevel endte det med at blive tæt. Sverige fik udlignet med tre mål i træk. Og med yderligere et mål kom de foran 24-23 inden, at danskeren holdt hovedet koldt i slutminutterne.

Mie Højlund satte bolden i kassen til 28-26, og så gjorde det knap så meget, at Sverige fik reduceret til slutresultatet 28-27.