Den danske herrehåndboldtrup demonstrerede søndag aften en uovertruffen præstation, da de overvældede Holland i deres seneste Golden League-kamp. Det var et display af sportslig dominans, hvor danskerne demonstrerede deres overlegenhed lige fra starten.

Hollands hold havde svært ved at matche det tempo, som danskerne satte fra begyndelsen. Det danske forsvar var en uindtagelig bastion, mens angrebsspillet skinnede med sin effektivitet. Kontrafasen var også et højdepunkt, hvor det danske hold effektivt udnyttede hollændernes fejl.

En væsentlig faktor i Danmarks succes var målvogter Emil Nielsens enestående præstation. Hans evner i målet var intet mindre end spektakulære, med en redningsprocent på imponerende 74 ved pausen, som Danmark vandt 19-5.

Resultaterne taler for sig selv. I første halvleg scorede Danmark 19 gange ud af 24 forsøg, hvilket efterlod Holland langt bagud. Kampen sluttede med en imponerende score på 32-18 til Danmark.

Kampen var Danmarks sidste inden EM-slutrunden, der for danskernes vedkommende indlededes torsdag med en kamp mod Tjekkiet.