Vejle Boldklub fik et mål annulleret for offside efter VAR i overtiden mod FC Nordsjælland. Bare et par minutter forinden havde FCN brændt et straffespark. Kampen endte derfor, som den startede: 0-0.

Vejle har haft en svær start på Superligaen, som de er vendt tilbage til i denne sæson efter en enkelt sæson i NordicBet Ligaen. Den eneste sejr kom på udebane mod OB, men før dagens kamp var det blevet til et uafgjort resultat mod Lyngby og ellers kun nederlag, hvilket giver en samlet sum af fire point.

Ud fra sværhedsgraden af modstanderne og formen hos FC Nordsjælland, var det ikke forventet, at Vejle skulle få point fra denne kamp. FC Nordsjælland var dog ikke i deres bedste form, selvom de inden kampen lå på andenpladsen i tabellen.

I Superligaen havde FC Nordsjælland ikke vundet siden den 27. august på hjemmebane mod FC Midtjylland. Før mødet med VB var det blevet til tre uafgjorte kampe i træk. Det skal dog nævnes, at den ene kamp var mod FC København, mens de øvrige var imod Lyngby og Hvidovre.

Senest måtte FC Nordsjælland også ud i en straffesparkskonkurrence mod Kolding i Oddset Pokalen for at komme videre. Dette vidnede om et hold, hvor tingene ikke kørte optimalt. Den tendens fortsatte mod Vejle, hvor nordsjællænderne havde svært ved at bryde igennem forsvaret orkestreret af VB-træner Ivan Prelec.

Ikke at FCN manglede chancer. Både Jeppe Tverskov, Marcus Ingvartsen og Mohamed Diomande var farlige i første halvleg, men bolden ville ikke i mål. Stillingen ved pausen var derfor 0-0.

I anden halvleg fik Tverskov endnu en mulighed. I det 68. minut modtog han bolden i Vejles felt og sendte den mod mål, men Nathan Trott i VB-målet parerede skuddet over mål.

Med få minutter tilbage fik FC Nordsjælland en gylden chance, da Ingvartsen fik tilkæmpet sig et straffespark. Han udplacerede Trott, men bolden ramte stolpen.

I overtiden fik Vejle bolden i nettet ved den indskiftede German Onughka. Dog blev målet annulleret for offside. Kampen sluttede 0-0. Resultatet betyder, at FC Nordsjælland falder ned til tredjepladsen i Superligaen, mens Vejle fastholder deres 11. plads. Inden OB’s kamp mod Lyngby er Vejle tre point bag fynboerne, der ligger på tiendepladsen.