Tirsdag eftermiddag mødtes FC Fredericia og FC Midtjylland til en livlig træningskamp, der endte med en smal sejr til midtjyderne på 4-3.

FC Midtjylland bragte et stærkt hold på banen, der blandt andre talte Gustav Isaksen og nytilkomne islænding, Sverrir Inge Ingasson. FC Fredericia lod sig dog ikke skræmme, og holdet præsterede en solid kamp.

Interessant nok fortsatte FC Fredericia med at anvende den atypiske opstilling, de har benyttet i flere andre kampe. Mikkel Wohlgemuth skiftede position fra midterforsvarer til midtbane, afhængigt af om holdet var i defensiv eller offensiv mode.

Gustav Isaksen scorede kampens første mål efter 27 minutter fra et straffespark, men FC Fredericia svarede hurtigt igen. Wohlgemuth omsatte et straffespark til udligning, og Adam Jakobsen bragte holdet i front med en scoring til 2-1. Men lige inden halvlegens afslutning, udlignede Isaksen til 2-2 efter et hjørnespark.

I anden halvleg bragte indskiftede Nicklas Røjkjær FC Fredericia i front igen ved hjælp af et skud, som Oscar Hedvall ikke kunne klare, hvilket resulterede i en returbold til Frederik Christensen, der scorede til 3-2.

Desværre for Fredericia, FC Midtjylland fandt vej tilbage. Sory Kaba udlignede hurtigt, og Franculino sørgede for den endelige scoring til 4-3 efter 57 minutters spil.

FC Fredericia skal møde FC Eintracht Norderstedt, et hold fra Regionalliga Nord, i deres sidste træningskamp på lørdag. Kampen skal afvikles i den sønderjyske by i Skærbæk.