FC Fredericia havde chancen for at spille sig på andenpladsen, men efter en chancefattig kamp mod FC Helsingør sluttede det hele som det startede: 0-0.

FC Fredericia kunne spille sig på andenpladsen med en sejr, og betingelserne var i top. Crossbridge Energy havde indbudt til gratis fodbold på det solskinsrige Monjasa Park, og det havde 1.336 benyttet sig af.

Til kampen havde FC Fredericias cheftræner, Michael Hansen, foretaget lidt ændringer. Lundrim Hetemi fik en startplads i stedet for Mikkel Juhl, og det gjorde fredericianerne spillede en slags hybrid formation uden en udpræget højre back, men i stedet havde Sofus Berger placeret meget langt fremme i højre side som den eneste spiller i højre side.

Det var dog FC Helsingør, som kom i fokus først. Frederik Karlsen var manden med chancen, men ind gik bolden ikke. Det var heller ikke tilfældet, da Jesper Juelsgård i det tiende minut blev sat til et tage et frispark på kanten af feltet. Forsøget strøg over mål uden at være tæt på at gå ind.

Tæt på var til gengæld Frederik Carstensen i det 24. minut. Han blev spillet fri foran mål af Sofus Berger, men Carstensen fik ikke ramt bolden efter hensigten og forsøget røg derfor forbi kassen. Igen efter 38 minutter var FC Fredericia på spil. Emilio Simonsen spillede bolden tilbage i feltet til en fremadstormende Frederik Christensen, men hans forsøg blev tordnet forbi mål.

Det blev første halvleg sidste chance, og stillingen ved pausen var derfor 0-0. Pausen benyttede FC Fredericia til at skifte Tobias Bach ind i stedet for Frederik Christensen i bestræbelserne på, at offensiven skulle have yderligere et kryderi.

I anden halvleg overtog Emilio Simonsen for alvor scenen. Den vævre midtbanespiller satte et stort aftryk på kampen, og var indblandet i det meste af FC Fredericias offensiv. Blandt andet efter 58 minutter, da han driblede i feltet, og var tæt på at få afsluttet i fri position, men han blev frataget bolden i sidste øjeblik og gik i græsset. Dommer Enzo Vesperini vinkede afværgende for på appellerne for et straffespark.

Igen efter 71 minutter var Simonsen på spil. Denne gang fik han bolden i venstre side, og forsøgte at komme ind i banen og skyde med højre. Det lykkedes, men forsøget blev rettet af og strøg på overlæggeren.

Den sidste del af kampen var chancefattig. FC Fredericia forsøgte med et tungt pres at hive sejren hjem. Chancen for målet kom i det 94. minut. Indskiftede Jakob Jessen fik bolden på kanten af feltet, men hans skud manglede saft og kraft, og blev reddet af Stan van Bladeren. Skuddet blev symptomatisk for kampen, der var meget lige ved og næsten.

Næste gang FC Fredericia skal i kamp er på fredag på udebane mod Kolding.