FC Fredericia spillede fredag aften på udebane mod Hillerød i stormvejret. Opgøret endte 1-1 efter, at FC Fredericia udlignede med ti minutter igen.

Vejret var et fremtrædende emne før kampens begyndelse, og det viste sig at have betydning for selve spillet. De barske vejrforhold gjorde det besværligt for begge hold at finde en stabil rytme i deres spil. Desuden var belysningen på Right to Dream Park ikke på sit maksimale niveau på grund af de kraftige vindforhold.

FC Fredericia havde lavet betydelige ændringer i deres opstilling sammenlignet med den, som træner Michael Hansen havde benyttet inden landsholdspausen. Både Emilio Simonsen og Frederik Christensen var blevet fjernet fra startopstillingen, mens Adam Jakobsen var helt ude af spillet på grund af en skade. De blev erstattet af Jakob Jensen, Nicolaj Ritter og Eskild Dall, men ingen af disse nye spillere formåede at gøre et markant indtryk på kampen.

Hillerød dominerede kampen i første halvleg. Dette hold, som midlertidigt spiller deres hjemmekampe i Farum, da deres egen stadion ikke lever op til NordicBet Ligaens krav, viste en stærk præstation i første del af kampen. Der var et øjeblik tidligt i kampen, hvor Frederik Mehder fra FC Fredericia næsten lavede en fejl i målet. Han forsøgte at redde et skud fra Sebastian Pingel, men klarede det kun delvist. Returen gik til Valdemar Schouesboe, som dog missede en gylden chance for at score.

Ikke desto mindre fik Schouesboe sin hævn 15 minutter senere. Efter et godt indlæg fra Tobias Arndal placerede Schouesboe sig perfekt mellem Mikkel Fischer og Jesper Juelsgård fra Fredericia, som ikke kunne dække ham op. Han fik uhindret mulighed for at score med et hovedstød, hvilket bragte Hillerød foran 1-0.

Til trods for Hillerøds dominans i første halvleg, producerede de ikke mange klare målchancer. På den anden side manglede FC Fredericia også kreativitet, og de lavede flere fejl.

I pausen valgte Michael Hansen at foretage tre udskiftninger. Han erstattede Mikkel Juhl, Lundrim Hetemi og Sofus Berger med Jeppe Gertsen, Emilio Simonsen og Tobias Bach. Dette resulterede i en mere stabil præstation fra FC Fredericia i anden halvleg, med bedre spilkombinationer og flere angreb mod Hillerøds mål.

På trods af deres forbedrede spil, manglede FC Fredericia stadig den afgørende finesse foran målet. Dette førte til yderligere udskiftninger fra Michael Hansen. Frederik Christensen og Gustav Marcussen kom på banen for at tilføje et friskt angrebselement.

Ti minutter før slutfløjtet blev FC Fredericias anstrengelser endelig belønnet. Efter et hjørnespark fra Jesper Juelsgård headede Mikkel Fischer bolden videre til Nicklas Røjkjær, der scorede og udlignede til 1-1.

Efter målet kunne FC Fredericia fristes til at udnytte deres momentum til at snuppe alle tre point, men det blev ikke tilfældet. Begge hold havde chancer i overtiden, men det lykkedes ingen af dem at score. Frederik Carstensen fra FC Fredericia var tættest på, men hans skud blev reddet af Hillerøds målmand William Lykke, der parerede bolden ud til hjørnespark.

Kampen endte derfor 1-1. Resultatet betyder, at FC Fredericia forbliver på tredjepladsen i NordicBet Ligaen, mens Hillerød er på ottendepladsen. FC Fredericias næste kamp er den 28. oktober ude mod FC Helsingør.