FC Fredericia fik en vigtig sejr i kampen for at undgå nedrykning, da de besejrede Hillerød 2-1 og udnyttede Fremad Amagers nederlag mod HB Køge fredag aften. Mikkel Wohlgemuth og Simon Bækgård var tilbage i startopstillingen, hvilket styrkede holdets præstation på banen.

Fredericia havde klart det meste af boldbesiddelsen og tog føringen efter 21 minutter, da Nicklas Røjkjær blev nedlagt i feltet og fik tildelt et straffespark. Røjkjær omsatte selv sparket og bragte sit hold foran 1-0. Hillerød havde svært ved at skabe chancer, og Fredericia var tæt på at udbygge føringen inden pausen, men Hillerøds målmand, Jonas Dakir, stod i vejen for Mathias Kristensens forsøg.

Hillerøds træner, Christian Lønstrup, foretog en tredobbelt udskiftning ved pausen, men det ændrede ikke meget på kampbilledet. Hillerød kom dog tættere på at udligne efter 70 minutter, da Matin Al-Atlassi headede på mål, men FC Fredericias målmand, Valdemar Birksø, parerede forsøget.

Kort tid efter øgede FC Fredericia føringen til 2-0, da Adam Jakobsen driblede forbi to modstandere og sendte bolden ind foran mål, hvor Gregers Arndal uheldigvis sendte bolden i eget net. Hillerød fik dog reduceret i kampens sidste minut ved Essam Salamoun, men det ændrede ikke på sejrens udfald, og kampen endte 2-1.

FC Fredericia vandt dermed deres sjette kamp i træk og ligger nu 12 point foran Fremad Amager under nedrykningsstregen. Næste opgave for Fredericia er på fredag, når de møder Hobro på Monjasa Park.