Fredericia fF sikrede sig i fredags oprykning til Jyllandsserien 1, hvilket betyder, at de kommer til at spille med om oprykning til Danmarksserien.

Fredericia fF har været suveræne sæsonen igennem, og i de hidtil spillede 11 kampe i forårssæsonen, har de blå fra Madsby Enge vundet ti. Kun i udekampen mod Sædding er det blevet til et nederlag.

Nederlaget blev der netop rettet op på i fredags, da BK Klitten var modstanderen på udebane i fjerdesidste spillerunde. Allerede ti minutter inde i kampen kom Fredericia fF på sejrskurs, da Martin Meins bragte fFf foran på oplæg af Mathias Jacobsen.

Med en halvtimes tid tilbage af opgøret fordoblede Jonas Jacobsen føringen til Fredericia fF og med syv minutter igen blev sejren slået fast, da Nicolas Ionut Pribag scorede til 3-0, der blev kampens resultat.

Dermed kan Fredericia fF ikke længere hentes af Sædding på andenpladsen. Sædding har to kampe tilbage, og med otte point op til F’erne, er det ikke matematisk muligt for dem at hente Fredericia-mandskabet.