Lørdagens opgør mellem Fredericia KF og Kildemoes BK i Kvindeserien var spændingsmættet fra start til slut, men det var KF, der trak det længste strå med en overbevisende 4-0 sejr.

De første fem minutter af kampen var stille og rolige, med begge hold, der følte hinanden an. Det var først i det 9. minut, at spændingen for alvor blev udløst. Louise Vesterlund fandt med en nøgleaflevering Ninna Lauridsen i dybden, der sikkert sendte bolden i mål. 1-0 til Fredericia KF.

Efter målet blev det klart, at KF havde overtaget i spillet. De pressede på med flere afslutninger og dødbolde men uden at finde netmaskerne.

I det 18. minut kom det længe ventede 2-0 mål. Igen var det kombinationen af Vesterlund og Lauridsen, der gjorde forskellen. Lauridsen modtog endnu en perfekt aflevering fra Vesterlund og øgede føringen.

Kildemoes KB forsøgte at svare igen. De pressede på med et hjørnespark og et par afslutninger, men kunne ikke finde vej til nettet. 2-0 ved halvleg.

Efter en kort vandpause var spillet tilbage til sit tidligere tempo. KF kontrollerede kampen, men chancerne var få. Begge hold havde svært ved at skabe farlige situationer.

Dramaet tog til i det 51. minut, da KFs målmand Tasja Lehmann fik rødt kort, efter dommeren vurderede, at hun ramte manden før bolden. Dette blev dog hurtigt opvejet, da Kildemoes fik en spiller udvist, og KF fik straffespark. Lauridsen eksekverede sikkert og fuldendte sit hattrick. 3-0 til KF.

Efter straffesparket dominerede KF spillet totalt. Alle mand over midten, og hjørnespark efter hjørnespark resulterede i endnu et mål fra Lauridsen i det 83. minut. 4-0 og spillet var afgjort.

Kampens sidste fem minutter blev spillet af, og KF kunne køre en overbevisende sejr på 4-0 hjem efter 6 minutters overtid.

Med denne overbevisende sejr ligger Fredericia KF nu på en femteplads i Kvindeserien med 11 point. Dagens helt store spiller blev utvivlsomt Ninna Lauridsen med sine fire mål, men også Louise Vesterlund spillede godt og havde flere kampafgørende eafleveringer. På trods af et rødt kort til deres målmand formåede KF at kontrollere kampen og gå fra banen som fortjente vindere.