I en medrivende og nervepirrende finale, cementerede GOG deres status som det førende danske håndboldhold ved at sejre over Aalborg med 37-33 på udebane, og dermed sikrede de sig deres andet mesterskab i træk.

Fra kampens begyndelse, demonstrerede GOG en taktisk finesse, der gav dem en fordel. De gik i syv mod seks – et modigt træk, der tydeligvis betalte sig. I modsætning til de to foregående opgør, kom GOG nemlig ikke bagud i kampens indledning. De demonstrerede en taktik, hvor holdets evne til at være i kontrol fra starten, på trods af det tryk, der altid er på udebane, var særligt imponerende.

Ved halvlegens slutning var stillingen i en højspændt kamp 16-16, og det var tydeligt, at kampen om mesterskabet langt fra var afgjort. Alt kunne stadig ske, og begge hold vidste, at det krævede præcision og skarphed for at sikre sejren.

Men som anden halvleg skred frem, begyndte Aalborg at vise tegn på svaghed. Fejl begyndte at snige sig ind i deres spil, og GOG greb disse chancer med begge hænder. De straffede Aalborgs fejl med præcise og kraftfulde scoringer, der skilte de to hold ad og ultimativt sikrede GOG deres velfortjente sejr.