KIF Kolding var bagud 19-14 ved pausen mod SønderjyskE, men formåede alligevel at spille 30-30.

Det startede skidt for KIF Kolding. Stillingen var 4-1 efter seks minutter til SønderjyskE, og konsekvensen blev en hurtig timeout men den fik ingen effekt. Erik Toft brændte det efterfølgende skud, og så kunne Andreas Lang i den anden ende score til 5-1.

SønderjyskE kæmper for at komme med i slutspillet på en ottendeplads, og det kunne ses med den start på kampen. De gik all-in og ville give den et skud, da en sejr var en nødvendighed for at holde muligheden for en slutspilsplads i live.

Særligt Tobias Møller var skarp foran mål, og han bragte SønderjyskE foran 13-7 efter 19 minutter, men hen mod slutningen af første halvleg fik KIF bedre fat angrebsmæssigt. Dog var der stadig defensive udfordringer, og det gjorde, at pausestillingen var 19-14.

I anden halvlegs indledning fik KIF barberet SønderjyskEs føring ned på 22-21, men så fik hjemmeholdet sat en prop i. Med et kvarter igen var SønderjyskEs føring oppe på 27-23, da Noah Gaudin fik scoret på kontra, og faktisk fik sønderjyderne muligheden for at Kommer foran med fem mål, men det satte en teknisk fejl en stopper for.

I stedet for at komme foran 28-23, kunne SønderjyskE se deres forsping skrumpe indtil 27-26. I den periode brændte sønderjyderne blandt andet et straffekast, og de kunne se KIF også fik muligheden for at udligne, men i første omgang misbrugte de muligheden.

Udligningen kom i stedet til 28-28 med knap fire minutter tilbage af opgøret, og det lykkedes også KIF at komme foran 30-29 med et minut igen. SønderjyskE fik dog udlignet til 30-30, og i de sidste sekunder af kampen havde begge mandskaber chancen for at score, men mulighederne blev ikke udnyttet. Derfor endte kampen uafgjort.

Resultatet betyder, at SønderjyskE er et point fra ottendepladsen, der giver slutspil. KIF er med resultatet på fjerdepladsen, da de er bedre indbyrdes end Skjern.