KIF Kolding var overmatchet i de sidste 49 minutter mod GOG, og endte med at tabe 37-27.

KIF Kolding har ikke fået den bedste start på 2023. En sejr i tre kampe var det bleve til inden opgøret mod GOG, og den statistik blev ikke forbedret lørdag eftermiddag, tværtimod.

Det tydede dog ikke på, at det ville gå galt som det gjorde, hvis man kigger på starten af kampen, der var i et hektisk tempo i begge ender. Sander Øverjordet fik bolden i netmaskerne til 8-8 efter 11 minutter, men så gik gassen af KIF Kolding.

Fire mål i træk af GOG dræbte kampen, og holdet fra Sydfyn endte med at gå til pause foran 22-15 efter en første halvleg, hvor KIF slet ikke havde nok redninger og ikke fik lukket af defensivt.

Efter pausen blev det ikke bedre. Da der var spillet 37 minutter viste måltavlen 28-18 til GOG, som ikke var til at stoppe, og samtidig ramte KIF slet ikke dagen. Bedst eksemplificeret ved Bjarke Christensen, der normalt er en meget træfsikker fløjspiller, lavede seks mål på 13 forsøg.

GOG begyndte at skifte mere og mere ud som kampen skred frem, og det gjorde, at de ikke trak yderligere fra og endte med at vinde opgøret 37-27.