Fredag holdt Kringsmindes frivillige nytårskur, hvor embedsfolk og politikere også var inviteret med. De kunne se tilbage på et 2022, hvor der var et rekord antal besøgende, men først og fremmest handlede nytårskuren om hyggen og fællesskabet.

Parkeringspladsen var propfyldt, og der kunne ikke proppes flere ind i bygningen, hvor Nytårskuren blev holdt. Med håndlavede bordkort var stemningen allerede sat, og den blev endnu bedre af, at der løbende var fællessang, og at der blev spillet musik fra nogle af de frivillige.

Efter at have fået noget mad indenbords tog en af de indbudte gæster ordet. Det var formand for Kultur- og Idrætsudvalget, Peder Tind (V).

– Jeg er glad for, at vi er her, og jeg vil ikke underholde om fakta, det ved I bedre end mig. Mine børn er kæmpe fan af det her skønne sted. Jeg husker Høstfesten, hvor jeg var her og skulle videre, men mine børn blev her sammen med mine svigerforældre til lukketid  Det er det Kringsminde kan – nemlig skabe en ramme for vores børn. Det er noget jeg ligger mærke til som far og politiker. Jeg har lyst til at sige, at vi ikke tager jer for givet – vi er dybt taknemmelige for det, sagde Tind og fortsatte:

– I gør meget vores vores by og løsere mange opgaver. En ting er, at man ser jer på de dage, hvor der er åbent, men der er mange dage, hvor der ikke er. Alle årets 365 dage betyder det meget for jer. Vi tager jer ikke for givet og er stolte over det I gør .

Udvalgsformanden kom også ind på, at man har talt om at renovere Kringsminde. Det vil Tind tage med ind i budgetforhandlingerne, selvom anlægsloftet et presset.

– Man havde rekord herude i 2022 med besøgsantal. Det kan vi godt være stolte af.  Der har aldrig været så mange her som der var. Det forpligter også forstået på den måde, når vi kigger på det politisk. På listen af ting vi vil investere i er Kringsminde. Når vi skal forhandle til efteråret, og lave et budget, vil jeg løfte det her sted. Vi er bekendte med de planer, der er her. Der er en tretrinsraket her, som vi vil starte, sagde Peder Tind.

Se her flere billeder fra nytårskuren:

0 0 stemmer
Article Rating
Følg
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer