Den tidligere byrådspolitiker, Lars Ejby Pedersen, er blevet ansat som ny leder af Veteranhjem Trekantsområdet.

I et opslag på veteranhjemmets Facebook-side står der, at et enigt ansættelsesudvalg har peget på Lars Ejby Pedersen som ny leder af veteranhjemmet.

– Lars er 57 år, bosiddende i Fredericia og har en bred baggrund med socialt arbejde i Fredericia Kommune, herunder med veteraner. Lars har ligeledes erfaring med ledelse og det at arbejde med frivillige, er tidligere kommunalpolitikker, har aftjent sin værnepligt og er tidligere professionel håndbolddommer, står der i Facebook-opslaget.

Lars Ejby har tidligere arbejdet i 15 år på Misbrugscentret, og han har derfor erfaring med at arbejde med psykisk sårbare, som nogen af veteranerne er.

– Da jeg så jobbet var jeg ikke i tvivl om at søge det. Det er et ønskejob for mig, da jeg godt kan lide at arbejde med fællesskaber. Det skulle afprøves, så jeg er glad for, at de valgte mig, siger Lars Ejby til AVISEN, og slår fast:

– Der er sårbare mennesker, der kommer dér, men mange veteraner lever et godt og almindeligt liv, og så er der de veteraner, der har fået mén. Der er også de pårørende, og nogen er hårdere ramt end andre. Både fysisk og psykisk. Det at arbejder med mennesker i fælleskaber glæder jeg mig til. Det er vigtigt for mig uanset, hvor man er, så er veteranhjemmet et sted man kan komme.

Som født og opvokset i Fredericia ved Ejby, hvad militæret betyder for fredericianere, og kan derfor sætte sig i veteranernes sted.

– Jeg er født og opvokset i Fredericia, så det kan ikke undgåes, at jeg kender til det. Jeg har gamle skolekammerater, der har været udsendt, så på den måde kender jeg til det, fortæller Lars Ejby.

I sit virke som byrådsmedlem kender Lars Ejby også til det område, som han kommer til at arbejde med nu.

– Jeg har selv været på veteranhjemmet, da jeg var i byrådet, hvor veteranpolitiken optog en del. Det er et område, der har stort velvilje i befolkningen og derfor er det også i min interesse, siger Ejby, der glæder sig til at starte i jobbet:

– Det er noget jeg virkelig se frem til. Jeg glæder mig til at lære de frivillige at kende, og ser frem til samarbejdet med bestyrelsen, og fremfor alt glæder jeg mig til at møde veteranerne, der kommer der, slutter han.

Lars Ejby Pedersen tiltræder i stillingen den 1. april.

0 0 stemmer
Article Rating
Følg
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer