Nye Borgerliges lokalforening i Fredericia har holdt generalforsamling. Ny formand er Bent Troelsen, der mener, at bestyrelsen er stærkt sammensat og er klar til at trække i arbejdstøjet.

Nationalt har Nye Borgerlige været i vælten ovenpå den turbulente tid. I Fredericia mener lokalforeningen, at det ser anderledes ud, da de på deres generalforsamling har sammensat en bestyrelse, som skal tegne partiet lokalt.

– Vi står rigtig stærkt. Vi har haft lidt medlemsflugt, da det smitter af lokalt det der er sket, men vi tror, at mange af dem vender tilbage. Vi tager hul på at holde medlemsmøder og tager godt imod de nye i partiet, og fortæller om vores visioner. Derfor står vi stærkt, siger den nye formand Bent Troelsen.

Lokalt har partiet Karsten Byrgesen, der er med i Fredericia Byråd, og han er også valgt til regionsrådet i Region Syddanmark. Han mener også, at partiet står godt rustet i Fæstningsbyen.

– Lokalpolitisk ser det godt ud. Jeg har eksporteret partiets holdninger, og jeg er anderledes end de fleste andre politikere, da jeg gør det jeg siger, og siger det jeg mener. Der er derfor ingen tvivl om mine udsagn. Jeg står i mange situationer alene, men i udvalgsarbejdet oplever jeg, at jeg bliver hørt og vinder mange af sagerne til borgens fordel. Skal jeg vælge mellem borgerne og systemet vil jeg altid vælge borgerne. Når jeg får præsenteret sagsoplæg, hvor forvaltningen kommer med en indstilling, der mener, at politikerne skal mene noget, som de selv mener Det lader jeg mig ikke styre af det, og jeg danner min egen mening og går imod strømmen, hvis det er nødvendigt. Derfor står vi godt i Fredericia, og derfor kender mange partiet og mig lokalt, siger Byrgesen.

Troelsen og bestyrelsen er allerede i gang med arbejdet. Han har en plan klar til de kommende valg, og den skal bare finpudses lidt, og så er den klar til at blive eksekvereret. 

– Jeg tumler med en kampagneplan. Den begynder vi at rulle ud snart, og vi har opdelt områder i byen så det er overskueligt for vores medlemmer, når vi laver eksempelvis gadekampagner. Der er ingen opgaver, der er for store og små. Allerede til næste år er der EU-valg, og der skal vi være klar, så vi har en plan klar nu og er klar til at gribe den an, fortæller Bent Troelsen.

Nye Borgerliges nye lokalbestyrelse består af:

Formand: Bent Troelsen
Kasserer: Marie Luise Poulsen
Bestyrelsesmedlem: Elmira Grandløse
Bestyrelsesmedlem: Torben Sten Nielsen
Bestyrelsesmedlem: Allan Jensen
Bestyrelsesmedlem: Michael Terp Rasmussen
Bestyrelsesmedlem: Maj Terp Rasmussen

  1. suppleant: Nicolai Klindt Christensen
  2. suppleant: Lars Grønbæk Larsen

Revisor: Per Djernæs
Revisorsuppleant: Karsten Byrgesen

0 0 stemmer
Article Rating
Følg
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer