I forbindelse med EM-slutrunden i fodbold afholder Fredericia Kommune storskærmsarrangement på rådhuspladsen, som var pyntet op til anledningen. Rådhuspladsen var klædt i rødt og hvidt, klar til at støtte det danske landshold. Se her billeder fra arrangementet.

Arrangementet blev benyttet af mange fodboldfans. Allerede en time før kampstart mod Slovenien begyndte dannebrogstrøjer at præge billedet i og omkring rådhuspladsen. Stemningen var forventningsfuld, og folk samlede sig for at følge kampen i fællesskab.

Regnen kunne spottes i horisonten.

Selvom der var regnvejr i udsigt, mødte en del fans op, og de lod sig ikke skræmme af vejrudsigten. Rådhuspladsen eksploderede i jubel, da Christian Eriksen scorede efter 17 minutter. Fansene jublede og fejrede målet under paraplyerne, mens de trofast støttede deres hold.

Både stor og små var til stede. Foto: AVISEN

Som kampen skred frem, begyndte regnen at tage til, hvilket på symbolsk vis afspejlede kampens udvikling. Den danske føring regnede væk i anden halvleg, da Slovenien fik udlignet til kampens slutresultat, 1-1. Skuffelsen var tydelig blandt de fremmødte, men håbet om succes i de kommende kampe levede videre.

Jublen over målet til 1-0.

Igen på torsdag, når Danmark spiller mod England, inviterer Fredericia Kommune til storskærmsarrangement på rådhuspladsen.