Der var tilfredshed at spore på Rådhuspladsen i Fredericia, hvor der torsdag aften var storskærmsarrangement i forbindelse med EM-kampen mellem Danmark og England. Se her stemningsbilleder.

I omegnen af 1.000 mennesker havde fundet vej til storskærmsarrangementet. Der kunne ikke proppes flere ind på det ellers store areal, hvorfor folk i Gothersgade ud for Café Vivaldi samlede sig ved bordene og vendte stolene i retning mod Rådhuspladsen, hvor de fik god udsigt til den store skærm.

Både børnefamilier, unge, der hyggede sig, og det mere modne publikum havde fundet vej og havde nogle hyggelige timer på Rådhuspladsen, men det startede dog ikke efter planen.

England kom foran efter 18 minutter, da Harry Kane scorede, men der kom hurtigt jubel igen, da Morten Hjulmand udlignede efter 34 minutter.

I pausen var stemningen i top. Troen på sejr var til stede, men tro er noget, man gør i kirken. I hvert fald holdt troen om sejr ikke, da kampen endte 1-1.

Trods det uafgjorte resultat var stemningen god, og der lød højlydte klapsalver og tilråb. Ligesom der undervejs, da det spidsede til på et enkelt tidspunkt, blev råbt: “Fisse, kusse, Schmeichel er en mur.”

Fredericia Kommune, der er arrangør af storskærmsarrangementet, er på pletten igen på tirsdag, når Danmark klokken 21:00 spiller den afgørende kamp mod Serbien.