Krisen i Vejle Boldklub fortsætter ufortrødent, efter at holdet søndag eftermiddag blev besejret 0-5 af Viborg FF på hjemmebane i en kamp, der udviklede sig til en gedigen ydmygelse for værterne.

Første halvleg bød ellers på en relativt lige affære, hvor begge hold havde deres chancer. Viborgs Isak Jensen var tæt på at bringe sit hold foran med et langskud, som dog ramte overliggeren. Kort før pausen fik Viborg en gylden mulighed, da Magnus Westergaard blev nedlagt i feltet, hvilket resulterede i et straffespark, som Jeppe Grønning udnyttede sikkert til at gøre det 1-0.

Efter pausen tog Viborg for alvor fat, mens Vejle begyndte at falde sammen. Allerede efter ti minutter fik Viborgs Serhinho bolden i mål til 2-0, efter en fejl af Vejles målmand Igor Vekic. Kun få minutter senere udbyggede Isak Jensen føringen til 3-0 efter en kontra, og herefter gik det kun ned ad bakke for Vejle.

Indskiftede Anosike Ementa gjorde ondt værre for værterne, da han scorede to hurtige mål, der sikrede en overbevisende 5-0-sejr til Viborg. Med dette resultat kravler Viborg op på ottendepladsen i Superligaen med ni point, mens Vejle fortsat ligger på sidstepladsen med nul point efter otte kampe.

For Vejle Boldklub er situationen kritisk, og holdet skal nu finde en vej ud af krisen, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at overleve i Superligaen.