Vejle Boldklub led søndag et 3-1 nederlag mod Superligaens tophold, Silkeborg IF, i en kamp, hvor hjemmeholdet trods mange chancer ikke formåede at omsætte mulighederne til mål. Silkeborg udnyttede derimod de få chancer, de fik, og viste sig effektive foran mål.

Kampen begyndte med Vejle i offensiven, hvor de skabte flere gode muligheder, men Silkeborgs målmand Nicolai Larsen stod som en mur og afviste alt, hvad der kom hans vej. Efter pausen blev Vejles manglende skarphed straffet, da Silkeborg bragte sig foran i det 56. minut. Efter et frispark fra Andreas Poulsen blev bolden sendt ind i feltet, hvor Tonni Adamsen fik plads til at afslutte fladt og sikkert sende bolden forbi Vejle-målmand Vekić.

Silkeborg udbyggede føringen i det 72. minut, da Vejle-målmand Vekić og forsvarsspilleren Velkov kolliderede uden for feltet, hvilket efterlod bolden fri for Tonni Adamsen, der let kunne trille den ind i det tomme mål.

Vejle forsøgte at kæmpe sig tilbage og fik reduceret i det 89. minut, da Hamza Barry med et kraftfuldt skud sendte bolden op i krydset efter en aflevering fra Tobias Lauritsen. Dette mål tændte et kortvarigt håb om et comeback, men det håb blev hurtigt slukket.

I overtiden, da Vejle havde kastet alt frem for at jagte en udligning, slog Silkeborg kontra. Alexander Simmelhack, der var kommet på banen som indskifter, blev spillet fri af Tonny Adamsen og kunne ubesværet sende bolden i mål til slutresultatet 3-1.

Med dette nederlag er Vejle fortsat uden point efter seks runder. Næste gang Vejle skal i aktion er på fredag mod Lyngby på udebane.