Fredag aften bød 3F Superligaen på et intenst opgør, hvor Lyngby Boldklub tog imod Vejle Boldklub i en kamp, der havde stor betydning for begge hold.

Begge mandskaber jagtede deres første sejr i den nye sæson, og vigtige point var på spil.

For Vejle blev opgaven ekstra udfordrende, da de måtte undvære to centrale spillere, Oliver Provstgaard og German Onugkha, der begge rygtes væk fra klubben. Dette betød flere ændringer i startopstillingen, og Vejle havde svært ved at finde fodfæste fra kampens begyndelse.

Lyngby sætter sig på kampen

Lyngby tog tidligt kontrol over kampen og skabte flere gode muligheder fra start. De udnyttede Vejles usikkerhed og fik kampens første mål efter 21 minutters spil. Jonathan Amon udnyttede en løs bold i feltet, rundede målmanden og bragte Lyngby foran 1-0 med en sikker afslutning.

Hjemmeholdet fortsatte med at presse på og jagte endnu en scoring før pausen, og de kom tæt på, da Brian Hamalainen ramte stolpen. Vejle formåede dog at holde stillingen til 1-0 ved pausefløjtet, men stod over for en udfordrende anden halvleg, hvis de skulle gøre sig forhåbninger om at få sæsonens første point.

Vejles forsøg på comeback

Efter pausen kom Vejle bedre med i kampen og begyndte at skabe flere chancer. Kristian Kirkegaard fik en god mulighed efter et skarpt indlæg, men hans hovedstød gik over mål. Begge hold havde sporadiske chancer i resten af opgøret, men ingen formåede at score yderligere

Kampen sluttede 1-0 til Lyngby, som dermed sikrede sig sæsonens første sejr. Vejle, der nu står med syv nederlag i træk, må stadig vente på deres første point i sæsonen.