I en spændende og afgørende gruppefinale ved håndbold-VM mandag aften, sikrede Danmark sig en imponerende sejr over Tyskland med en endelig score på 30-28. Denne sejr betyder, at Danmark nu står som vinder af mellemrundepuljen og er klar til kvartfinalen, hvor de skal møde Montenegro.

Kampen startede med en fremragende præstation fra det danske hold, især i angrebet, hvor Anne Mette Hansen virkelig skilte sig ud med sit storspil. Hendes indsats var central for Danmarks spil og bidrog betydeligt til holdets pauseføring på 15-13.

I løbet af anden halvleg formåede Danmark at udbygge deres føring, hvor de på flere tidspunkter var foran med fire mål. Dette skabte en vis afstand til det tyske hold, som trods ihærdige forsøg ikke kunne indhente danskerne.

Sejren på 30-28 efterlader ingen tvivl om Danmarks styrke og præstation i denne vigtige kamp. Med denne sejr går Danmark nu ind i kvartfinalerne med stor selvtillid og ser frem til deres næste udfordring mod Montenegro.