På udebane i Slovenien skuffede Danmark i EM-kvalifikationen. Selvom landstræner Kasper Hjulmand forsøgte at ryste nyt liv i holdet med ændringer i startopstillingen, kunne det danske landshold kun hive et enkelt point hjem, i en kamp der endte 1-1.

Hjulmand gav chancen til Alexander Bah, Jens Stryger og Mathias Zanka i forhold til den tidligere kamp mod Nordirland. Desværre var ændringerne i opstillingen ikke nok til at sætte gang i det danske maskineri. Danmark spillede usikkert, og Slovenien brød igennem den passive danske defensiv og tog føringen efter 25 minutters spil.

Inden pausen lyste et enkelt håb for Danmark, da Rasmus Højland på et elegant oplæg af Pierre-Emilie Højbjerg, udlignede den slovenske føring. Selvom udligningen før pausen var en opmuntring, manglende danske hold i anden halvleg den afgørende skarphed foran mål.

Anden halvleg bød på flere nærgående forsøg fra Danmark, heriblandt fra Yussuf Poulsen, Jens Stryger og Christian Eriksen. Men trods de mange forsøg, forblev måltavlen uændret.

Resultatet af kampen blev derfor en stor skuffelse for Danmark, da et enkelt point mod Slovenien ikke var, hvad holdet havde håbet på.

Resultatet kommer især som et slag i maven, da Kasakhstan samtidig vandt deres kamp, og dermed avancerede forbi Danmark i gruppen. Dette efterlader det danske hold to point efter både Finland og Kasakhstan. Med kun to pladser i gruppen, der fører videre til EM, er presset nu på det danske hold.