Middelfart Boldklubs 2. divisionshold og FC Fredericias NordicBet Liga-hold spillede lørdag formiddag på kunstgræsbanen i Middelfart. Det endte med en sejr til gæsterne på 2-1.

Det meste af sneen var tøet op, men en bidende kulde og tilhørende vind dannede i stedet rammen om kampen. Der var dog enkelte af spillerne på de to hold, der trodsede vejrforholdene og spillede i både korte ærmer og i shorts. FC Fredericias Simon Bækgård var en af de få rå, mens de fleste af de øvrige spillere var pakket mere ind, og de tilskuere, der stod og så på, stod alle og prøvede at holde varmen iført store vinterjakker.

For FC Fredericias vedkommende var kampen uden en del spillere. Blandt andet sad den nytilkomne keeper, Mattias Lamhauge, over sammen med Mikkel Wohlgemuth, Jeppe Brinch, Patrick Egelund og Frederik Carstensen. Det gav til gengæld plads til syv spillere fra FC Fredericias U19-hold, hvor de seks endte med at komme i kamp i løbet af anden halvleg.

I første halvleg var det velkendte spillere som Jesper Juelsgård, Nicklas Røjkjær og Adam Jakobsen, der var på banen, men de var trykket i bund af Middelfart i den første del af opgøret. Middelfarterne havde flere nærgående forsøg, men det lykkedes dem ikke at få bolden ind bag Frederik Mehder i FC Fredericia-målet.

Som kampen skred frem ændrede billedet sig. Eskild Dall havde en stor chance 27 minutter inde i opgøret, men ind kom bolden ikke, og derfor var stillingen ved pausen 0-0.

Middelfart satte fra anden halvlegs start blandt andet William Akpan på banen sammen med Robert Kakeeto, mens FC Fredericia skiftede Jesper Juelsgård og Nicolaj Ritter ud med Jakob Jessen og Gustav Marcussen. Det var dog Røjkjær, der kom i fokus, da han kort tid inde i anden halvleg satte bolden i mål direkte på frispark, og efter knap en times spil tog Eskild Dall revanche for første halvlegs store afbrænder, da han fordoblede FC Fredericias føring.

Det lykkedes Middelfarts indskiftede angriber, Mikkel Blåholm, at score til 2-1, men der blev ikke scoret yderligere i opgøret, hvor FC Fredericias unge spillere fik de omkring sidste 20 minutter og ved flere lejligheder var tæt på at komme frem til store chancer.