I en sand opvisning sejrede FC Fredericia over HB Køge med en overvældende 6-1 på Monjasa Park. 814 tilskuere var vidne til den overlegne præstation, der sikrede FC Fredericia nu er seks point over nedrykningsstregen.

For tredje kamp i træk stillede FC Fredericia med samme startopstilling, og det var tydeligt at se, at holdet havde udviklet et stærkt sammenspil og en god kemi. Gæsterne fra HB Køge havde derimod svært ved at følge med i tempoet og begik adskillige fejl, der kostede dem dyrt.

Kampen startede med flere tætte chancer for begge hold. FC Fredericias Adam Jakobsen var tæt på at bringe sit hold foran i det 15. minut, men afslutningen af Frederik Carstensen gik over mål. To minutter senere var FC Fredericia tæt på igen, men forsøget fra Jakobsen blev reddet af HB Køges målmand, Oskar Snorre.

Efter 19 minutter var det HB Køges tur til at true modstanderens mål, men deres skud ramte stolpen og gik ikke ind. Kort efter lykkedes det dog FC Fredericia at bringe sig foran 1-0, da Frederik Carstensen scorede med et fremragende langskud fra omkring 25 meters afstand.

I det 43. minut øgede FC Fredericia føringen til 2-0, da Jeppe Gertsen omsatte et indlæg fra Nicklas Røjkjær til mål. Anden halvleg fortsatte i samme dominerende stil for FC Fredericia, der gang på gang testede HB Køges forsvar og målmand.

I det 73. minut lykkedes det endnu en gang for Frederik Carstensen at finde vej til netmaskerne, denne gang ved at udnytte en returbold fra Oskar Snorre og dermed gøre det til 3-0. HB Køge formåede dog at reducere til 3-1 ved indskiftede Zean Dalügge kort tid efter.

Med fem minutter tilbage af ordinær spilletid scorede Adam Jakobsen til 4-1, efter at have udført nogle flotte driblinger i feltet og sikkert sendt bolden i mål. FC Fredericia udnyttede også deres bænk og skiftede flere spillere ind i løbet af kampen, herunder Jeppe Brinch, Valance Nambishi og Frederik Christensen.

I overtiden øgede FC Fredericia føringen yderligere med to mål. Først scorede Casper Gedsted et selvmål, og til sidst cementerede Andreas Lausen sejren med en flot friløber og scoring til 6-1.

Med denne sejr har FC Fredericia nu seks point ned til nedrykningsstregen, da både Fremad Amager og Hobro spillede uafgjort i deres respektive kamp. Sejren er et kraftigt signal om FC Fredericias styrke og muligheder for resten af sæsonen.

FC Fredericias træner, Michael Hansen må have været imponeret over sit holds præstation, og fansene kan glæde sig over den gode form, der viser sig i resultaterne. Spillerne kan trække på denne selvtillid og motivation i deres kommende kampe og arbejde på at bevare momentum og samspil.

Holdets næste udfordring bliver på udebane mod Hobro på søndag, hvor de vil forsøge at fortsætte deres gode stime og yderligere distancere sig fra nedrykningsstregen. FC Fredericias præstationer og resultater i de kommende kampe vil være afgørende for holdets placering i ligaen, og denne sejr over HB Køge kan meget vel være katalysatoren for et fortsat succesfuldt forløb i sæsonen.