Middelfart spillede lørdag uafgjort, da de mødte Brabrand på udebane.

Opgøret var på forhånd  et, hvor Middelfart formentlig havde sat et kryds ud for i bestræbelserne på at få en sejr med hjem fra Aarhus-egnen. Sådan gik det dog ikke.

Brabrand ligger under nedrykningsstregen, mens Middelfart indtager fjerdepladsen. Ud fra den logik burde Middelfart have vundet kampen, men Brabrand bed fra sig.

Efter 32 minutter fik Tobias Friis bolden i kassen, og bragte hjemmeholdet i front med 1-0, hvilket også var stillingen ved pausen.

Fra anden halvlegs start pressede Middelfart på. Det gav pote allerede efter fire minutter, da Malthe Boesen med sin sjette sæsontræffer bragte balance i regnskabet med hans gamle klub.

Med udligningen lugtede Middelfart muligheden for at tage alle tre point med hjem til Vestfyn, men det lykkedes ikke. Betingelserne ændrede sig, da Jacob Linnet blev præsenteret for et rødt kort med et kvarter igen.

Derfra gjalt det for Middelfart om at stå imod, hvilket lykkedes og derfor endte kampen 1-1.

Næste gang Middelfart skal i kamp er på lørdag på hjemmebane mod HIK.