FHK led et snævert nederlag på 35-34 til GOG i den første slutspilskamp i håndbold, hvor begge hold ydede en stor indsats og viste flot spil. Kampen var præget af høj intensitet og spænding, og FHK var tæt på at kunne tage sejren. Efter kampen var keeper Emil Tellerup skuffet.

Efter 15 minutters spil kom FHK’s målmand Emil Tellerup på banen, da holdet var bagud 13-9. Tellerup formåede at gøre en forskel for FHK og endte med en redningsprocent på 32,14 % efter ni redninger på 28 forsøg.

Efter kampen udtrykte Tellerup sin skuffelse over nederlaget.

– Det er bittert, selvom vi ikke kom godt fra land, men meldte os ind i kampen. De sidste ti minutter var 50/50, men det er ærgerligt, vi trak nitten, sagde han.

Tellerup roste samtidig GOG’s styrke og præstation.

– De er rigtig dygtige, og de laver mange mål, men vi lykkedes også med at dække dem så godt vi kan med alt vi kan, men de kan nogle vilde ting, fortalte Emil Tellerup.

På trods af nederlaget var Tellerup optimistisk omkring holdets præstation og muligheder fremadrettet.

– Vi har fine chancer taget i betragtning af, hvad vi leverede i dag. Det spidser til for os i forhold til, at vi er kommet med uden point, siger Emil Tellerup.

adp-as.dk

FHK’s næste kamp er den 18. april, hvor de skal møde Bjerringbro-Silkeborg på udebane. Holdet vil utvivlsomt bruge denne kamp til at lære af deres fejl og bygge videre på deres positive takter fra opgøret mod GOG.

FHK’s træner og spillere vil arbejde hårdt for at forbedre deres præstationer og hente point i de kommende kampe, så de kan kvalificere sig til næste runde i slutspillet. Med den rette indstilling og ved at bygge videre på de gode elementer fra kampen mod GOG, har FHK gode muligheder for at opnå succes i de kommende kampe.